Presentació nova junta

AMPA ANGEL GUIMERÀ.

OBJECTIUS

La nostra proposta a trets generals és contribuir a millorar la qualitat de l’ensenyament de tots els alumnes de l’escola.  Som plenament conscients que el nostre objectiu és molt ambiciós, i per això caldrà treballar i molt en objectius més ínfims,  sense perdre però mai la nostra fita.

Com a Ampa volem treballar per apropar-nos tant al professorat, com a la direcció, col·laborant i treballant conjuntament amb ells. Són conscients de que els centre educatius són els que tenen la missió d’educar als nostres fills i filles, però perquè puguin complir aquest objectiu necessiten la col·laboració de tota la comunitat educativa, i aquí es on entra en joc el paper dels pares i mares, ja que tots formen part del procés educatiu dels nostres fills i filles.

Volem motivar a tots els pares i mares de l’escola de manera que se sentint part important i implicada en el projecte educatiu. Tots disposem de poc temps per realitzar multitud de tasques i compromisos: treball, família, estudis, etc. Però l’educació dels nostres fills i filles mereix que busquem alternatives i noves formes de participar tant de forma presencial, com aportant idees, col·laborant des de casa, etc.

Creiem que una de les eines que tenim actualment per mantenir un contacte dia a dia amb professors i pares és la web, que ens permet poder veure el què fan els nostres nens i nenes a l’escola. A més, la gestió d’aquest mitjà pot permetre als professors conèixer d’aprop els nostres dubtes i les nostres necessitats com a pares, contribuint a millorar l’ensenyament. Per això volem fer ús de les noves tecnologies i impulsar-les com una molt  bona eina de treball quotidià. Tenir una bona xarxa de comunicacions a través d’Internet també pot ser una eina útil per contribuir a incrementar la participació dels pares, podent abocar idees, consultes, etc.

Volem treballar amb els pares tots aquells aspectes que els preocupa amb xerrades i col·loquis, creant el que ara s’anomena escola de pares. Alhora que creiem interessant que en aquesta escola de pares també es pugui tenir l’oportunitat, no nomes de compartir inquietuds, sinó també de participar en tallers i activitats lúdiques.

Volem crear la figura del VOCAL DE CURS, aquest és un projecte que volem impulsar i que vindria a reforçar la comunicació del professorat amb els pares, sempre pensant en com millorar l’educació dels nostres fills i filles.

Per altre banda, no podem oblidar els moments de crisis econòmica que estem visquem. Són conscients de que cada vegada costa més endegar qualsevol activitat per manca de subvencions i ajuts públics, per tant hem de buscar noves fórmules que ens permetin contribuir a que es puguin realitzar totes aquelles activitats que fins ara sufragava o contribuïa a sufragar l’APMA (sense oblidar la pressió social que ens pertoca fer per tal d’exigir una educació pública i de qualitat on tinguin cabuda totes aquelles activitats que es venien subvencionant fins ara).

Pensem que com a pares i mares tenim quelcom més a dir, tenim ganes de participar i col·laborar en el creiexement dels nostres fills i filles dins de l’escola, volem ser un més dins la comunitat educativa, i no només volem ser els que paguem les festes i portem el nens a l’escola, creiem que tots som capaços d’aportar més per millorar, i per això ens agradaria comptar amb tots vosaltres.

Junta directiva que presentem:

PRESIDENTA: ESTEFANIA MARTINEZ LATORRE

VICEPRESIDENTA:NOELIA ROBLES ASIN

SECRETÀRIA: ADRIANA ESTORACH RIUS

TRESORER: ALFONS ROCOSA

VOCALS: YOLANDA RODRIGUEZ, SANDRA MORILLAS, GISELA BALANYA,  MIGUEL ANGEL MENDO, ANABEL,  SANDRA MOSQUERA, RAMON NOT, MONICA JIMENEZ, EVA SALVADÓ, JOSE MIGUEL LEO.

-Volem continuar com mètode de treball amb el què en diem el petit grup, es a dir, amb comissions, mantenint les que ja existeixen i són imprescindibles i creant-ne de noves:

Així mantenim les comissions de: ROBA, EXTRESCOLARS I MENJADOR, FESTES, LLIBRES, MILLORES, i creem les de : CONTACTA’NS (WEB I BLOG)

ESCOLA DE PARES, RETALLADES, ART I CULTURA.

Les Comissions noves són:

–       Escola de pares: Es tracta de crear un espai on poder participar aprenen, abocant dubtes i en definitiva creixen com a pares, de la mà de persones professionals de l’àmbit de l’educació (professors, pedagogs, psicòlegs, etc.)

–       Retallades: Creiem que en el moment actual, els pares i mares hem de mobilitzar-nos, com a part de la comunitat educativa, per lluitar en favor de l’educació pública i en contra de les retallades que posen en perill el futur de la qualitat de l’ensenyament.

–       Art i cultura: Volem aprofitar els recursos del nostre poble, de les entitats, d’organitzacions, i d’altres  per donar a conèixer als nostres fills espais musicals, de cultura i tradicions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s